Skip to content

Hart en bloedvaten

Gezondheid vormt de rode draad

Hart en bloedvaten

Het is uiteraard buitengewoon vervelend wanneer je te maken hebt met klachten aan de hart- en bloedvaten. Bij de pakken neerzitten is echter niet nodig., Zeker niet als je kiest voor de diensten van ons van vasculairopleidingsinstituut.nl. De werkwijze is revolutionair, de resultaten mogen er nadrukkelijk zijn.

In vier heldere stappen naar vitaliteit en gezondere hart en bloedvaten

Problemen aan hart en bloedvaten gaan niet zelden gepaard met vermoeidheid, een hoge bloeddruk, slapeloosheid, een gebrek aan concentratie en problemen aan de huid. Ook kunnen klachten aan hart en bloedvaten gepaard gaan met koude handen en voeten. Wanneer je te maken hebt met klachten aan hart en bloedvaten, dan helpen wij je in vier heldere stappen naar vitaliteit.

Een speciaal plan van aanpak voor jou

In eerste instantie zullen we gezondheidsmetingen uitvoeren. Nadat er een intakegesprek plaats heeft gevonden, wordt aan de hand van de metingen bepaald welk plan bij jouw past. Wat dat betreft leveren we dus altijd maatwerk bij een slechte bloedsomloop. Vervolgens geven wij je persoonlijk advies. Aan de hand van de wensen en zeker ook de doelstellingen wordt een speciaal plan van aanpak opgesteld. Vervolgens gaan we om de klachten aan hart en bloedvaten te verhelpen aan de slag met jouw leefstijl en met supplementen. Uiteraard meten we steeds de progressie. Dat doen we onder meer door het herhalen van de gezondheidstesten.

Bekijk ook

Ik help je graag door
middel van een test en
een vrijblijvend
gesprek.

Natuurlijke weg naar vitaliteit

Intussen begeleid ik met Heart Health al vele jaren cliënten en maak ik via wetenschappelijke metingen en kennisoverdracht mensen bewust van wat zij zelf kunnen doen om een betere doorbloeding te stimuleren en de gezondheid te bevorderen. Ik hoop je van harte te mogen verwelkomen en te begeleiden op jouw natuurlijke weg naar vitaliteit.

Rob helpt je op weg

Wil je weten hoe jij ervoor staat met je gezondheid? Met de Heart Health gezondheidstest wordt de elasticiteit van je bloedvaten en het Nitric Oxide niveau gemeten. Na de meting worden de resultaten besproken en ontvang je een persoonlijk advies welke leefstijlkeuzes en supplementen een bijdrage kunnen leveren aan het verlagen van een hoge bloeddruk.

Het wondermiddel om gezond te blijven

Ons geheim? Dat is in elk geval het gebruik van Nitric Oxide, een van de belangrijkste moleculen in het menselijk lichaam. Door gebruik te maken van supplementen van over heel de wereld, kunnen we ervoor zorgen dat jouw lichaam zelf deze molecuul aan gaat maken. Nitric Oxide is namelijk niet iets wat je even snel bij de apotheek haalt. Wij durven ondertussen wel te zeggen – zeker ook vanwege de behaalde resultaten – dat het hét wondermiddel is om gezond te blijven. Nitric Oxide is een molecuul dat de gezondheid van de bloedvaten nadrukkelijk ondersteunt. Om de reden helpt het je om nadrukkelijk sneller vitaler te worden. De klantenbeoordelingen spreken wat dat betreft echt boekdelen. Mocht je nog niet helemaal overtuigd zijn, dan zullen de beoordelingen van mensen die er al gebruik van maakten je ongetwijfeld over de streep trekken. De te nemen stappen zijn zeer helder, zoals niets van onze werkwijze niet transparant is. Redenen genoeg dus ook voor ons te kiezen en je snel veel vitaler te voelen.

Hart en bloedvaten
5/5