Skip to content

over ons

Optimale gezondheid als uitgangspunt

 

Over ons

In de afgelopen jaren hebben we al vele collega’s van kennis mogen voorzien. Door het enthousiasme van de cursisten hebben we de stap gezet naar een geaccrediteerde opleiding. De 4-daagse praktijkgerichte vakopleiding tot Vasculair Therapeut . Dit is een samenwerkingsverband tussen HeartHealth van Rob van der Ven en Natural Balanz van Anita Krijnen. We zijn blij en trots dat we met nog meer professionals onze kennis kunnen delen.

Laaggradige ontstekingen

Rob van der Ven

Anita Krijnen

Nieuwsgierigheid

Door de jaren heen wakkerden diverse medische onderzoeken Rob zijn nieuwsgierigheid verder aan en volgde Rob diverse opleidingen en cursussen zoals gezondheids- en sportpsychologie, medische basiskennis, de Chinese geneeskunst en orthomoleculaire therapie. Hierin ontdekte Rob diverse baanbrekende bevindingen over het lichaamseigen molecuul Nitric Oxide.

Ontbrekende schakel

Ondanks dat hierover veel wetenschappelijke casestudies zijn gepubliceerd, vormt het nog de ontbrekende schakel in de gezondheidszorg in Nederland. Veel patiënten krijgen namelijk dagelijks te horen dat de reguliere geneeskunde geen antwoord heeft op hun klachten en dat zij hiermee moeten leren leven. Een betere kwaliteit van leven gun ik iedereen. Ons doel is dan ook om de positieve effecten van Nitric Oxide op gezondheid meer kenbaar te maken om iedereen te voorzien van de juiste zorg.

Natuurlijke weg naar vitaliteit

Met de opleidingen van het Vasulair opleidingsinstituut hopen wij cursisten op te leiden zodat deze hun cliënten een goed en passend advies kunnen geven. Door wetenschappelijke metingen en kennisoverdracht willen wij de cursisten zich ervan bewust te maken van wat zij  kunnen adviseren om een betere doorbloeding te stimuleren en de gezondheid te bevorderen. wij  hopen je te mogen verwelkomen en te begeleiden op jouw natuurlijke weg naar vitaliteit.

Je leert om in kaart te brengen hoe het met de gezondheid van jouw client gesteld is. Met de  speciaal ontwikkelde Vasculaire  gezondheidstest wordt de elasticiteit van je bloedvaten en het Nitric Oxide niveau gemeten. Samen met nog enkele andere metingen worden de resultaten besproken en kun je je client voorzien van een passend persoonlijk advies welke leefstijlkeuzes en supplementen een bijdrage kunnen leveren aan het verlagen van een hoge bloeddruk.

Bekijk ook

Ik help je graag door
middel van een test en
een vrijblijvend
gesprek.

We helpen je op weg

5/5