Vetzuren inhoud

Ook al ben je nog zo bewust met je gezondheid bezig, als je celgezondheid niet in orde is kun je veel goede essentieel voedingsstoffen niet goed opnemen. Opgehoopte afvalstoffen kunnen de cel ook niet uit waardoor er lichamelijke klachten kunnen ontstaan.

Een goede verhouding Omega 3 : Omega 6 zorgt ervoor dat de celwand doorlaatbaar en zacht is, zodat het assimilatie proces optimaal is. Als de verhouding goed is kunnen de mitochondriën, de energiefabrieken in onze cellen, doen wat ze horen te doen.

Omega 3 is de basis voor een goede gezondheid

Deze verhouding kunnen we meten met een Balance test van Vitas. Met deze onafhankelijke test kunnen we de celgezondheid in kaart brengen.  

In de praktijk horen we vaak dat het goed interpreteren van de uitslag van deze test niet altijd even makkelijk is. 

Door het volgen van de 1 daagse cursus vetzuur metingen brengen we hier verandering is. We leren je hoe je het beste de test af kan nemen, hoe je de uitslag het beste kan interpreteren en te vertalen naar een begrijpbaar verhaal voor jouw client. Wat betekenen de verhoudingen en wat zijn de vervolgstappen die je kunt nemen. We leggen de verschillen uit tussen de vetzuren en hoe de onderliggende werking hiervan is.  Ook ga je zelf aan de gang met het interpreteren van verschillende testen. 

Tijdens de cursus kun je je eigen uitslag als oefenmateriaal gebruiken.

Heb je zelf nog geen test gedaan en zou je dat graag willen?

Bestel hem dan minimaal 3 weken voor aanvang van de cursusdag. Het laboratorium heeft twee weken nodig voor het valideren van de test.

Ik wil graag een test bestellen